Uitdagingen

Geboorteknuffel Geboorteknuffels met naam Geboorteknuffels met naam en datum Jongensshirt met naam Kindershirt met naam knuffeldoekje Knuffeldoekje met naam Knuffeldoekje met naam en datum Kraamcadeautje met naam Meisjesshirt met naam Rompertje met naam Slabbetje met naam Verjaardagshirt met naam Verjaardagsshirt

Om als nieuwe webshop op te starten loop je anno 2021 tegen diverse uitdagingen aan.

De meeste startende webshops maken gebruik van vrienden, familie en kennissen om op te starten. Ook social media is een goed startpunt voor een startende webshop. Facebook, Instagram, Pinterest, youtube en tegenwoordig ook TikTok zijn de go to social media voor nieuwe webshops.

Maar wat nu als je niet zo’n uitgebreide vrienden of familiekring hebt? Of wat nu als je niet zo social media gericht bent. In dat geval zal je je moeten wenden tot adverteren.  Behalve dat adverteren duur is ben je ook nog niet gegarandeerd dat de mensen die je webshop bezoeken ook daadwerkelijk iets van je zullen afnemen.

In de huidige maatschappij hebben we veel te maken met fraude en dropshipping.

Fraude we weten allemaal wat dat betekent.

Bij dropshipping kopen webshops, na aankoop van de klant de goederen voor een paar euro in bij aliexpress of wish en verkopen deze tegen grof geld als “aanbieding” in de webshop. Door het maken van onder andere facebook advertenties worden de producten vervolgens onder de aandacht gebracht. De producten worden echter niet verzonden en na een aantal weken wordt de webshop opgeheven en zijn de mensen hun geld kwijt zonder de producten te ontvangen. Dropshipping is dus ook een vorm van oplichting.

Mede door het vele oplichten van de mensen wordt het voor oprechte bedrijven steeds moeilijker om op te starten en naamsbekendheid te krijgen.

Maar wat kan je als opstartend bedrijf doen om aan te geven dat je wel een eerlijk bedrijf bent? Dat je de bestelde producten wel verstuurd? En dat de mensen zeker geholpen worden als er iets niet naar wens is?

Een van die dingen is mond tot mond reclame. Maar om dat te krijgen moet je eerst verkopen hebben.

Een andere optie is reviews. Maar tegenwoordig geven mensen alleen nog reviews als er iets NIET naar wens is gegaan. Vragen om reviews is ook een optie, maar dat is iets waar SaZuDesigns liever niet naar toe gaat. Als de mensen een review achter laten is dat super, maar zeker geen verplichting.

Het bereik van SaZuDesigns is helaas nog niet zo groot, vragen om reviews doen we ook liever niet, posten op social media doen we wel maar over duidelijk niet genoeg. Fraude en dropshipping daar doen we niet aan!

Om de klanten een veiliger gevoel te geven heeft SaZuDesigns zich aangesloten bij “webshop keurmerk”. Wij hopen dat u het nooit nodig zal hebben. Ook hopen wij dat er nooit een dusdanig issue ontstaat wat we niet samen kunnen oplossen. We gaan ervan uit dat alle aankopen volledig naar wens zijn.  Mocht dat niet zo zijn, en komen we er om wat voor reden dan ook niet uit, kunt u altijd terecht bij “webshop keurmerk”.

Als u een aankoop heeft gedaan bij SaZuDesigns hopen wij echt dat u tevreden bent en ja wij zouden een review op bijvoorbeeld google zeer op prijs stellen, maar waar u ons zeker mee helpt in deze uitdagende tijd is mond tot mond reclame en aanbevelingen onder uw vrienden en familiekring maar bovenal het volgen en liken van de social media pagina’s van SaZuDesigns, facebook, Instagram, Pinterest en TikTok.

Alvast bedankt.


Ouder bericht Nieuwer bericht