News — Geboorteknuffels met naam en datum

SaZu Designs

Geboorteknuffel Geboorteknuffels met naam Geboorteknuffels met naam en datum Kindershirt met naam knuffeldoekje Knuffeldoekje met naam Knuffeldoekje met naam en datum Kraamcadeautje met naam Meisjesshirt met naam Rompertje met naam Slabbetje met naam Verjaardagshirt met naam Verjaardagsshirt

SaZu Designs

Wat leuk dat u mijn site bezoekt en nog leuker dat u geïnteresseerd bent in het lezen van mijn allereerste blog. Ik wil u in deze eerste blog graag meenemen in hoe SaZu Designs tot stand gekomen is. Mijn moeder maakte in mijn jeugd veel kleding zelf. Ik vond het wel leuk wat ze deed maar zag het mezelf niet zo snel doen. Veel te nauwkeurig en het kost heel veel tijd. Eenmaal op het voortgezet onderwijs kreeg ik les in werken met een naaimachine. En zoals ik als kind al dacht het was heel veel werk. Maar tot mijn...

Meer lezen →