De DESIGNS van SaZu Designs

Geboorteknuffel Geboorteknuffels met naam Geboorteknuffels met naam en datum Jongensshirt met naam Kindershirt met naam knuffeldoekje Knuffeldoekje met naam Knuffeldoekje met naam en datum Kraamcadeautje met naam Meisjesshirt met naam Rompertje met naam Slabbetje met naam Verjaardagshirt met naam Verjaardagsshirt

De DESIGNS van SaZu Designs
Deze keer nemen wij u graag mee nemen in het onderwerp: designs of borduurpatronen.

De designs of borduurpatronen van SaZu Designs zijn zowel eigen gemaakte patronen als gekochte patronen.

Het streven is om alleen eigen gemaakte designs in de shop te hebben, maar dat heeft veel tijd nodig. SaZu Designs heeft geen eigen digitizer en probeert zoveel mogelijk zelf de designs om te zetten in borduurpatronen. Op dit moment kost het ons gemiddeld 2 weken om een borduurpatroon te maken en te testen. Indien u hier meer over wilt weten volg SaZu Designs dan op Facebook of Instagram. 

Wist u dat, met name, de designs van de rompertjes ook op slabbetjes geplaatst kunnen worden? Hierdoor kunt u zelf een kraamcadeautje samen stellen die nu nog niet online staan. De designs van de rompers kunnen ook op de shirts, maar die van de shirts kunnen niet altijd op een romper geplaatst worden. Het designs moet dan TE klein gemaakt worden, wat invloed heeft op de kwaliteit van het borduurwerk.

Door de mogelijkheid de designs te wisselen kunt u uw eigen cadeauset samenstellen. Wat is een cadeau set? Een cadeau set bestaat uit een handgemaakt babymutsje met naam, een handgemaakt slabbetje met afbeelding en/of naam en een bijpassende romper. De slab en de muts zijn ivoor kleurig, de rompers wit. Wellicht dat in de toekomst de slabbetjes en mutsjes ook in het wit beschikbaar komen, maar dat zal afhangen of er veel vraag naar is.

Neem dus zeker even contact met ons op als u een leuk design op een romper ziet staan die u eigenlijk als set had willen bestellen of als u liever een witte slab en/of babymuts wilt hebben.

Ook wordt er veel gevraagd om de afbeelding van het geboortekaartje op de romper en of slab te borduren. In veel gevallen is dit zeker mogelijk. Om dit te realiseren wordt er een extra bedrag van €25,00 in rekening gebracht. Zoals gezegd het kost ons gemiddeld 2 weken om dit te realiseren. Deze kosten komen boven op de kosten van de romper, slab of set. Indien u hier interesse voor heeft neem dan zeker even contact met ons op.

Dit kan middels het sturen van een mail naar info@sazudesigns.nl. Stuur gelijk een foto van de geboortekaart mee zodat wij kunnen beoordelen of de kaart hiervoor geschikt is.

De designs van SaZu Designs zijn (nog) niet in de winkel verkrijgbaar. Door een romper, slab of shirt te kopen bij SaZuDesigns bent u er dus zeker van een origineel artikel te kopen, waar niet half Nederland mee rondloopt. Tenzij iedereen bij SaZu Designs komt shoppen natuurlijk, wat wij uiteraard toejuichen.

Wij hopen dat u de designs even leuk vind als dat wij ze vinden en dat wij u, uw kinderen of de aanstaande ouders super blij mogen maken met een mutsje, rompertje, shirtje of slabbetje.

Hoe leuk is het om een kraamcadeautje met naam en/of geboortedatum te ontvangen als kersverse ouders? Of uw kind een super leuk shirt met naam aan te trekken waarvan de vriendjes en vriendinnetjes datzelfde shirt eigenlijk ook wel graag zouden willen hebben. Wat dacht u van een kinderverjaardag in zo'n leuk verjaardagshirt? Het is voor uw kind super leuk om een shirt met een leuke afbeelding van het thema van het feestje aan te trekken waar dan ook de leeftijd nog op vermeldt staat. Uniek toch?

Ook voor de diverse feestdagen zullen er designs gemaakt worden. Zoals Bijvoorbeeld een leeuwenkop of prinsessen kroon met koningsdag. Of een super leuk Sinterklaas- of Kerstshirt. Hou de shop in de gaten als u hier interesse in heeft.

Volg SaZu Designs op Facebook en of Instagram voor meer kijkjes achter de schermen en voor de nieuwste designs. 

 

 


Ouder bericht